Maatrecht Logo

Bespreek geheel vrijblijvend uw probleem of vraag.

Adviesgesprek

Elke juridische vraag is anders, elk juridisch probleem ook. Het delen van deze vragen en problemen met een juridisch adviseur kan alleen op basis van vertrouwen en dat vertrouwen wil ik graag verdienen. Daarom maak ik graag kennis met u via een gratis adviesgesprek van maximaal 30 minuten. In dit gesprek krijgt u vrijblijvend de gelegenheid om uw vraag of probleem te bespreken, waarna we samen de eventuele afspraken en vervolgstappen bepalen. Zo bent u weer een stap verder en weet u direct wat uw mogelijkheden zijn.  

Voor het adviesgesprek kunt u langskomen op mijn kantoor in Amersfoort, maar indien gewenst kan ik ook naar u toekomen.

Al enige jaren staat MaatRecht ons bij met juridisch advies. Daarnaast helpt MaatRecht ons door verschillende juridische uitdagingen heen op het gebied van personeel, contracten en (onder)aannemers. MaatRecht is een betrouwbare partner met kennis van zaken. Daarnaast is MaatRecht duidelijk in zijn afspraken en helder over de aanpak en de processen.

MaatRecht staat ook bij kleine vragen tussen de bedrijven door klaar voor advies. MaatRecht is goed bereikbaar via mail en telefoon. MaatRecht is doelgericht en vindt het op een goede manier afsluiten van een proces belangrijk.

Jeroen Satter

Eigenaar Satter Hoveniersbedrijf

Als ondernemer ontkom je er helaas niet aan dat er af en toe een meningsverschil ontstaat met een andere partij, waarbij juridische hulp noodzakelijk is. Via een gemeenschappelijke kennis ben ik voorgesteld aan Paul, dit bleek een schot in de roos! Paul weet uit complexe onderwerpen en zaken altijd heldere en duidelijke conclusies te trekken. Inmiddels hebben we mede door de inbreng van Paul een aantal positieve conclusies weten te trekken en wat disputen positief weten op te lossen.

Karan Somai

The Focusgroup

Voor al mijn juridisch advies en contractzaken werk ik nu zeker zo’n vijf jaar met Paul. Hierbij heb ik te maken gehad met verschillende vraagstukken op het gebied van arbeidsrecht, huurzaken en specialistische maatwerkcontracten. Paul is heel deskundig, heeft liefde voor zijn vak en kan goed prioriteiten stellen. Ik beschouw hem dan ook als mijn juridisch adviseur en ben blij hem in mijn netwerk te hebben.

Rienk de Kok

The Unit Company

Ik werk inmiddels al jaren naar volle tevredenheid met Paul samen. 

Paul is deskundig, betrouwbaar en gedreven. Een echte aanrader! 

Vastgoedondernemer

Utrecht

Via een Business Club leerde ik Paul kennen. Na een leuk gesprek en een goed glas wijn voelde ik vertrouwen ontstaan en besloot ik om een aantal juridische documenten op te laten stellen. Na een superfijn vervolggesprek werd alles geregeld wat nodig was. Na twee jaar heb ik door Paul zijn professionele kennis en kunde letterlijk duizenden euros bespaard. Een accurate en op maat gemaakte service is wat je kunt verwachten. Beter kan niet!

Jurre van Maaren

eigenaar PTone